Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Mikulás napi látogatás és ajándékozás

2010.12.06. 19:07 :: CT2010

Mikulás napi látogatás és ajándékozás

A Suzuki Ház - Pagoda Galéria „Ecsettel a gyermekekért” jótékonysági aukciójának eredményeként közel 915 000 forint gyűlt össze a Bethesda Gyermekkórház javára. December 6-án, világ-, és olimpiai bajnokaink jelenlétében került sor az árverésen befolyt összeg ünnepélyes átadására.

Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes kenus), Ipacs Endre (bronzérmes világbajnok kenus), Pulai Imre (olimpiai bajnok kenus) és Együd Gábor, a Suzuki Ház vezérigazgatója örömmel nyújtotta át a befolyt összeget Dr. Velkei Györgynek, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatójának.

Élsportolóink a kórház égési osztályának felújítására fordítandó pénzösszeg mellett rengeteg játékkal érkeztek, hatalmas boldogságot okozva az intézményben gyógyuló gyermekek számára. Az ajándékok mellett sportolóink jelenléte is hozzájárult, hogy Mikulás napján rengeteg csillogó szempár töltse meg a hétköznapokon gyakran szomorú kórházi szobákat.

komment

süti beállítások módosítása