Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Hálózat Mozgolódói Választás - frissítve!

2010.09.23. 16:35 :: CT2010

Most, hogy túl vagyunk a Videós Aerobik Versenyen, visszatérünk egy lényegesen korábban elindított projektünkhöz, amelynek az a lényege, hogy megjutalmazzunk Titeket. Ez a Hálózat Mozgolódói Választás.

Lényege, hogy legaktívabb tagjaink egy szimpátia szavazás keretében lesznek kiválasztva általatok.

Hogy mit nyernek vele? Hát, a dicsőség mellett értékes ajándékokat.
Kik indulhatnak? "Indulni" senki nem tud! Nem önkéntes jelentkezés alapján történt a nevezés. Mi neveztünk be Titeket - bizonyos szempontból önkényesen - aktivitásotok és saját korábbi besorolásotok alapján (a feltételekről bővebben: itt).
Meddig lehet szavazni? Október 15-ig.
Hol lesz a díjátadó? A Fitparaden, a saját színpadunkon (ActivLab-Mozgás színpad).
Mikor is van ez? Október 16-án, és mielőtt kérdezed, a Hegyvidéki Sportmaxban.

Így tehát kérek mindenkit, hogy ellenőrizze, nincs-e a jelöltek között! Ha ismerőst találsz ott, kérlek, értesítsd, mivel ennek a versengésnek is fontos eleme az önmenedzselés. Vagyis valószínűleg azzal tudod növelni a szavazataid számát, ha sikeresen tudod ajánlani ismerőseidnek, hogy Rád szavazzanak. Vagyis pont azzal lehet nyerni, amivel fel lehetett kerülni a listára: aktívnak kell lenni! Dehát a Mozgás Hálózatának is ez a filozófiája: Legyetek aktívak!

Figyelem: a jelölés nem idei aktivitás alapján történt, hanem 2008-2009. évek alapján! Az idei aktivitást értelem szerint jövőre díjazzuk...

A szabályok a megszokottak: mindenki egyszer szavazhat kategóriánként. Vagyis, ha valaki már szavazott rád egy kategóriában, az másra már nem fog tudni szavazni!

Tipp: Légy te a gyorsabb, és kérj minél több embert, hogy szavazzon Rád! Így "gyengül a konkurencia"

Cikk és hozzászólások...

komment

Címkék: választás hálózat rendezvények mozgolódói

süti beállítások módosítása