Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

A Mozgás Hálózata tevékenysége - 3. Táncolj Értünk!

2010.08.21. 17:30 :: CT2010

A Táncolj Értünk! egy jótékonysági táncesemény, amelyen a részvétel ingyenes, és ahol tőletek azt várjuk, hogy beálljatok táncolni hozzánk...

A lényege, hogy adva van egy egyszerű koreográfia, amit a helyszínen betanít mindenkinek Ananász és kis táncos csapata. Aztán elkezdjük a "mutatvány". Az egész nem több, mint 20-25 perc tanítással együtt.

Az együttlét, együtt táncolás élményével igyekszünk üzenni és kifejezni a mozgás fontosságát, valamint az összetartozás és egységes fellépés értéket valamilyen - politikamentes - jó célért.

Ki tud jobbat ennek az üzenetnek a közvetítésére, mint a tánc? A tánc és zene az emberrel egyidős szórakozás és kifejezési eszköz, amely egy időre - legalábbis itt - kissé háttérbe szorult. De most szerencsére ismét reneszánszát éli. Ezt a hullámot szeretnénk meglovagolni azáltal, hogy sok embert mozgatunk meg - szó szerint is - egy ügyért. Tehát a tánc egy kifejezési eszköz, de emellett örömforrás és szórakozás is, ami ráadásul egyben keményen átmozgatja a testet.

Mi lehet ennél több, mint hogy teszünk valamit az egészségünkért azzal, hogy együtt mozgunk és szórakozunk és közben ezzel azt is üzenjük, hogy mindenki tegyen valamit az egészségéért, mozogjon minél többet, élvezze az életet és szórakozzon?

Hát az, ha mindenközben még közvetlenül is segítünk másoknak. Ezért találtuk ki azt a rendszert, hogy értékes nyereményekhez szerzünk támogatást a partnereinktől. Ezeket az értékes nyereményeket tombolán lehet megnyerni, amelyeket a rendezvény napján lehet megvásárolni hostesseinktől 500 Ft-ért.

Az őszi Táncolj Értünk! időpontja és helyszíne:

Időpont: 2010. szeptember 19. 9:30 (tali 9 órakor!)
Helyszín: Millenáris Park - Fitbalance Millenáris, Blikk Fitt színpad

Ennek bevételét ajánljuk fel jótékony célra - általában valamely kórházat igyekszünk megtámogatni. Legalábbis legutóbb így volt a Bethesda Gyermekkórházzal. Akkor a SonyEriccson által felajánlott mobilokat sorsoltunk ki az Arénában.

Emlékeztetőül a legutóbbi rendezvény plakátja:
 

komment

süti beállítások módosítása