Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Amatőr Squash OB - 4. selejtező: XL Fittlesz, Kaposvár

2010.12.06. 19:12 :: CT2010

Még hogy nincs squashélet a Dunántúlon! Számunkra most bebizonyosodott, hogy ez - egyre inkább - nincs így. Kováts Zsolt személyében egy a sport iránt általában és egészében elkötelezett klubvezetőt ismertünk meg. Ezt bizonyította az általa üzemeltetett és tulajdonolt XL Fittlesz sportközpont, amely nyugodtan állíthatjuk, hogy színvonalát tekintve Budapesten is bárhol megállná a helyét. Zsolt innen szervezi a város szabadidős sportéletét. Fitnesz és testépítés szempontjából az XL Fittlesz már letette névjegyét, és mint megtudtuk - és láttuk -, már egy ideje a squashba is teljes erőből belevetették magukat. A tapasztaltakat figyelembe véve az eredmény sem várathat sokat magára. Ezt bizonyítja, hogy a kaposvári selejtező mezőnyében, színvonalában és a helyi szervezésben sem volt hiba.

Az elhivatottság mellett szerencsére erősen jelen van az üzleti szemlélet is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kapva kaptak az általunk kínált remek lehetőségen, és nagyon szívesen vettek részt az országos versenyen, és a szponzoraink termékeinek forgalmazásától sem zárkóztak el, sőt...

A mi szempontunkból szintén nem elhanyagolható, hogy a vendégszeretet is fontos faktor a vezetőség szemében. Ennek is köszönhető, hogy szokásos "kis" csapatunk végig remekül érezte magát. De - bármilyen hihetetlen - ez a cikk nem elsősorban a klubról szól...! A lényeg, hogy a selejtező végig jó hangulatban telt, mind a játékosok, mind a nézők jól érezték magukat. A színvonalat tovább emelte, hogy ezúttal megfogadták tanácsunkat, és akik nem jutottak tovább Pécsről, ezúttal Kaposváron próbálkoztak.
A rendezvényt a helyi szervezők nagyon
komolyan vették, még a városi televízió is kijött forgatni. A helyi szervezésben Kováts Zsolton kívül Szerencsés József segített sokat, sőt még lányát, Szerencsés Debórát is elindította a verseny női kategóriájában, aki pedig ha már elindult, nyert is.

Ami pedig csapatunkat illeti... Ezúttal csak egy - de már jól ismert - gyönyörű hostesst vittük magunkkal a FOX Autorent által biztosított kocsikkal. Görög Gabriella amellett, hogy segített emelni a rendezvény fényét, a többi szponzor által biztosított termékek köré szervezett aktivitás lebonyolításában vállaltak főszerepet. Ilyenek voltak például: ActivLab termékkóstolók, Organity magnézium gél, és Phiten mágneses nyakláncok és titánium karkötők, Yantra jóga és masszázs matracok termékbemutatója.

Reméljük, hogy a befektetett rengeteg energiának szponzoraink számára is meg lesz az eredménye, és több potenciális szponzorjelöltet tudunk meggyőzni ezáltal, hogy ebbe a sportágba érdemes fektetni, mert mi egyre biztosabbak vagyunk benne, ahogy az országot járva újabb és újabb modern sportközpontokat és elhivatott klubvezetőket, valamint lelkes versenyzőket ismerünk meg.

Akikkel pedig a nagy fővárosi döntőn is találkozhattok:

A női kategória:

   1. Szerencsés Debóra
   2. Varga Pintér Katalin
   3. Sárkány Sára
   4. Kolakowski Ágota

A férfi kategória pedig:

   1. Szederkényi Dániel
   2. Mag András
   3. Mike József
   4. Vida Zsolt

· Sporthiradó

komment

Címkék: squash

süti beállítások módosítása