Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

A Mozgás Hálózata

2010.08.13. 22:37 :: CT2010

A Mozgás Hálózata egy online sportközösség. Az első és mindmáig egyetlen Magyarországon.

Azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk a sportolni vágyóknak. Pontosabban fogalmazva inkább, hogy lehetőséget adjunk, hogy segítsétek egymást. Hobbi és profi sportolók kössenek ismeretséget, és egymásnak szolgáltassatok információt edzőtermekről, sportpályákról, rendezvényekről, étrendekről és diétákról, fogyásról, hízásról - bocsánat, tömegnövelésről - edzésmódszerekről, eszközökről, étrend-kiegészítőkről, tehát bármiről, ami a sporthoz vagy egészséghez kötődik.

A Mozgás Hálózata (www.mozgas.info) tehát egy közösségi portál. És mint ilyennek van egy rossz szokása. Mégpedig, hogy megtekintése regisztrációhoz kötött. Ez pedig bizony sokakat elriaszt megtekintésétől. Hogy mégse zárjuk el őket fontos információktól, úgy döntöttünk, indítunk egy blogot, ahol fontos és értékes híreinket, illetve az összegyűjtött tudásanyagot megoszthatjuk regisztráció nélkül is.

Amikről tehát mostantól olvashattok, nagyrészt tagjaink cikkein alapuló infók átdolgozva, kiegészítve, vagy változatlan formában.

A főbb témák pedig: sportesemények, stílusok, mozgásformák illetve étrend, és étrend-kiegészítés.

Mozgás Admin

komment

Címkék: fitnesz mozgás hálózata

süti beállítások módosítása