Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Ma volt a Videós Aerobik Verseny megbeszélése. Beszámoló...

2010.09.13. 23:14 :: CT2010

A mai napon összeült a Mozgás Hálózata Videós Aerobik Versenyének kupaktanácsa. Az ország legfelkészültebb prezentereiből álló szakmai zsűri (Lencsés Rita, Borsodi Balázs és Tatarek Rezső) mellett meghívást kapott minden versenyző. Sajnos a meghívással nem mindenki élt…
A szakmai zsűrit a szervezők nagyon jól választották meg, ez ismét kiderült. Mindhárom zsűritag többször is megnézte a videókat, alaposan kielemezte őket és jól felkészült az értékelésre. Ezért ismét külön köszönet nekik!
Lezajlott hát az értékelés. Mindenki a saját szakterületének megfelelő versenyszámok értékelésére fektetett hangsúlyt.

Az már péntek óta nem volt titok, hogy Zita nyerte meg a versenyt. Ő kapta a legtöbb szavazatot, ő tetszett legjobban a közönségnek. Pont. GRATULÁLUNK!
Azonban az izgalmak itt még nem értek véget. A guruk ugyanis úgy döntöttek, hogy ez még nem minden! Figyelembe kell venni több faktort a versenyzők színpadra állításánál. Márpedig itt a tét nem volt kisebb, mint a Fitbalance rendezvény. Annak pedig bizony értő közönsége van…! :) Emellett figyelembe kellett venni az eszközigényt, azok korlátozott számát, illetve a színpad sajátosságait.
Továbbá született olyan döntés is, hogy a közönség értő szeme és lelkesedése mellett a szakma értő szemének is lehetőséget kellene adni a bírálásra. Azért van az.

A szakmai különdíjasok lettek tehát: Paróczai Detty és Tokody Niki. Nekik is GRATULÁLUNK!

De még mindig akad itt egy csavar: a korábban részletezett faktorok megléte miatt a győztesek nem ugyanazok, akik a Mozgás Hálózata óráját fogják megtartani! Illetve nem nem csak ők…
A Mozgás Hálózat óra, amelyet a Fitbalance rendezvény ingyenes részén, a Parkban tartunk meg, a Blikk Fitt színpadon, 16 órától – vagyis mienk a legutolsó óra – a tervek szerint így fog kinézni:... Hogy is fog kinézni? Na ezt keressétek a Mozgás Hálózatán!

Abban minden induló egyetértett, hogy csak profitált az indulásból, nem különben a mai értékelésből. Az is kiedrült, hogy mindannyian elégedettek a Mozgás Hálózata által nyújtott lehetőséggel, és továbbra is szívesen dolgoznának együtt velünk.

A szakmai zsűri értékelését, építő kritikáit is hamarosan közkinccsé tesszük mindenki okulására - persze, egyeztetünk róla a versenyzőkkel.

Bízunk benne - és biztosak is vagyunk -, hogy mindannyiuk számára további lehetőségeket fogunk tudni biztosítani, ezáltal hozzájárulva, hogy még jobban tudják kamatoztatni tehetségüket.
Reméljük, hogy jövőre még többen jelentkeznek, hiszen jövőre már egy teljes évad tapasztalataival leszünk gazdagabbak, és lényegesen hamarabb el tudjuk indítani a rendezvényhez tartozó kommunikációt.

Gratulálunk a győzteseknek! Ne feledjétek: mindenkit várunk a Táncolj Értünk! jótékonysági táncra, 9 óra 30 perces kezdettel! Addig is gyakoroljátok a koreográfiát!

komment

Címkék: zita rendezvények niki vav detty

süti beállítások módosítása