Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Kezdő testépítőknek - Norbert Donovan tollából

2010.08.20. 07:18 :: CT2010


"A Mozgás Hálózata az utóbbi időben nagy örömömre (és talán nem csak az enyémre) egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvend. Egyre több, a sport iránt érdeklődő fiatal, középkorú és idős vállalja fel magát mint sportoló. Rengeteg sportágból (küzdősport, fitnesz, úszás, kerékpár) és még nagyon nagyon hosszan sorolhatnám a tagok kiválasztott sportkategóriáit.

Az általam képviselt sportágban is rengetegen vannak jelen, vagyis a testépítés világából. Nálam 1000-szer jobb cikkírók és bloggerek vannak itt jelen, mint például Szőke Zita vagy Lajkó Krisztián. Észrevételeim szerint ők rengeteget segédkeznek abban, hogy az oldal mindíg frissüljön, és minél pontosabb információkkal szolgáljon. Mindazonáltal kötelességemnek érzem azt, hogy megírjam ezt a blogot azoknak, akik itt a Mozgás Hálózatán testépítő kategóriába tartoznak, ezen belül pedig a kezdők közé. Sajnos az interneten, és az edzőteremben rengeteg a félrevezető esetleg kétértelmű információ mind az edzéssel, mind pedig a táplálkozással vagy a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban.

A téves információk elkerülése

Ahhoz, hogy ne legyen az újoncok fejében teljes kavarodás, fontos, hogy mindíg olyan oldalakat keressenek fel amelyek elismertek. Ilyen például az az oldal ahol most éppen olvasgatod ezt a blogot. Itt is lehet kérdezgetni, az edző válaszol rovatban az edzők szívesen válaszolnak bármilyen jellegű értelmes kérdésre."

Norbert Donovan a testepites.fw főszerkesztője
A teljes cikket elolvashatod a Mozgás Hálózatán

komment

Címkék: body building testepites

süti beállítások módosítása