Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

VAV 2 - előjelentkezés

2011.01.06. 22:32 :: CT2010

Figyelem!

Mint korábban jeleztük, már lehet (elő) regisztrálni a VAV 2-re. Ennek elsősorban az lenne a lényege, hogy lássuk, hány indulóval számolhatunk, ami pedig azért érdekes, hogy mennyire tudunk - és érdemes - kategóriákat kialakítani.

Szeretnénk ugyanis wellness mozgásformák kategóriában is versenyt hirdetni - többek között - viszont 10 versenyzőt nem kategorizálnánk... Azt hiszem, ez érthető.

Szóval, az előjelentkezés január végéig tart. A hó közepére már szeretnénk kihirdetni a kategóriákat, és ha minden jól megy, februárban el is indulnánk - ez csak rajtatok múlik. Ehhez minél hamarabb el kell érni egy jelentkező létszámot.

Nem árulunk zsákbamacskát, ha kell várunk! :)  Szóval, húzzatok bele!
Minél előbb adjátok le jelentkezéseteket. Számítunk ebben (is) együttműködésetekre. Az biztos, hogy egész januárban a regisztrációs díj csak 4.990 Ft.

Aki ezt befizeti, az nevezett be a versenyre. Aki így tesz, szeret minket, mert segít azzal, hogy nem vár az utolsó pillanatig, vagyis nem nehezíti meg a szervezők dolgát. Így őt mi is szeretjük. Ezért fizet kedvezményes díjat.

Aki tehát ezt befizette, az már biztos, hogy indulhat a versenyen. Tehát, egy 10 perces versenyvideót mindenképpen készítünk vele.

Ezt azért tartom fontosnak leszögezni, mivel idén is lesznek további értéknövelő szolgáltatások, de ezeket egyelőre lusták voltak a szervezők kidolgozni. :)
Másrészt, egyelőre mellékesek is.

Szóval, még egyszer, tisztelt hölgyeim - és persze, uraim! A nevezés menete: 

  1. e-mail az aerobicverseny@mozgas.info címre
  2. adatokat ne felejtsd el: név, elérhetőségek, létszám, óratípus
  3. nyomd meg a csengőt, vagyis csengess be 4.990 Ft-ot az alábbi bankszámlára:

SPORT FITNESZ REHABILITÁCIÓ SPORTEGYESÜLET
K and H: 10401000-50485656-49551016

Figyelem! Ha befizeted - tehát nem utalod - akkor ne feledd ráírni a neved megjegyzésként! Máskülönben, honnan tudjuk, hogy ki fizette be?!

Ha még is név nélkül fizettek be, azt köszönjük szépen! Azt támogatásként vesszük. Akkor lehet több is...

Sok sikert Nektek,
Admin

Csak még1x: 4.990 Ft

:)
 

komment

Címkék: vav

süti beállítások módosítása