Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Összefoglaló 2010 - 1. rész

2010.12.25. 13:05 :: CT2010

Itt az év vége. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy összefoglaljuk a lassan eltelt esztendőt, és persze, meg is osszuk veletek... Mindezt tesszük természetesen a Mozgás Hálózata szempontjából.

Igazából nem is telt el lassan, sőt! Az úr 2010. esztendeje hamarosan véget és, holott mintha csak most kezdődött volna. Az év eleje nehézkes volt. Még a válság első megrázkódtatásait nyögtük, mindenki pesszimistán állt a jövő felé. Úgy volt, hogy mi sem tudjuk futtatni régóta tervezett projektjeinket. Aztán egy picit másképpen alakult a dolog. Ez talán nem baj... :)

Mivel tényleg elég sok minden történt, kis összefoglalónk több részben fogjuk megosztani veletek. Elsőként egy gyors áttekintést közlünk, a későbbiekben pedig részletezünk. Majd pedig 2011-es terveinkbe engedünk betekintést nektek.

Szóval, 2010:

  • A Mozgás Hálózata módosított tulajdonosi-üzemeltetői szerkezettel futott neki az évnek, mivel Laca háttérbe kívánt vonulni, hogy a felhalmozott javakból végre tudjon olyan ütemben is költeni, hogy ne csak nőjön a vagyona. Emellett, még az is fontos volt neki, hogy nagy szerelmének, a pecázásnak hódolhasson. Ez persze, nem igaz. :) Másik projektben kívánt aktívabban részt venni.
  • Újraindítottuk a Mozgás TV adásait. Sajnos, egyelőre még mindig rendszertelenül, ad hoc jelleggel. (Szponzort keresünk, ugye...)
  • Az Online Edzéstárunk elindult a Mozgás Hálózatán.
  • Táncolj Értünk! Végre megvalósult a tagok saját projektje. Két alkalommal is együtt táncoltunk Ananásszal, hogy segítsünk másokon.
  • Júniusban elindult Magyarország első online aerobik tehetségkutató versenye, a Videós Aerobik Verseny! Szerintem ezt nem is nagyon kell részletezni, akkora sikere volt.
  • Stratégiai együttműködést kötöttünk a 2 meghatározó fitnesz és sportrendezvény szervezőivel, így a VAV győztesei - inkább nyertesei - felléptek a Fitbalance, majd a Fitparádé rendezvényeken.
  • Átadtuk a régóta halogatott Hálózat Mozgolódi Választás győztesei számára a díjakat. Ezt is a Fitparade rendezvényen.
  • Partnerként vettünk részt az első hazai Cross Challenge OB-n. Ezt élőben követhettétek is az oldalunkon!
  • Társszervezőként és médiatámogatóként veszünk részt egy újabb úttörő kezdeményezésben, az első - és a második - Egyéni Országos Amatőr Squash Bajnokságban.
  • Ja, igen... és elindítottuk ezt a blogot, hogy ne csak a tagjainkat tudjuk értesíteni mindenről! Nem szabad senkit kizárnunk az értékes infók folyamából, aminek birtokosai vagyunk, hiszen, ha még nem tudnátok, a Mozgás Hálózata nem egy weboldal!

2011. évre pedig még komolyabb terveink vannak:

Még online-abb, még élőbb, még mozgolódósabb versenyek, még több közvetítés, még több új projekt! És... igyekszünk további módokon is segíteni a mozgásotokat és az egészséges életet.

Ha segíteni kívántok mindebben, osszátok meg ezt a linket, hogy jusson el üzenetünk minél több helyre, vagy hívjátok meg barátaitokat is a Mozgás Hálózatára tagnak.

komment

Címkék: összefoglaló 2010

süti beállítások módosítása