Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

1. Videós Aerobik Verseny - összegzés

2010.10.06. 16:53 :: CT2010

Sikeresen lezajlott az 1. Videós Aerobik Verseny, az első hazai videós aerobik tehetségkutató verseny, amely tényleges országos lefedettséggel kínált lehetőséget a tehetséges aerobikoktatók számára.

A Mozgás Hálózata saját ötletét teljesen önerőből lebonyolítva valósította meg. A megítélés mind szakmai, mind pedig a közönség köreiből maximálisan pozitív.
A verseny elsősorban közönségszavazatok alapján volt hivatott eldönteni, hogy ki a győztes, azonban emellett a szervezők igyekeztek a vitathatatlan szakmaiságot is garantálni. Ezért kérték fel a három legelismertebb aerobik prezentert, oktatót, szakembert: Lencsés Ritát, Borsodi Balázst és Tatarek Rezsőt. Általuk a verseny presztízse szakmai szempontból sokat emelkedett.

A közönségdíjas Szőke Zita lett, aki a több tárgyi nyeremény mellett lehetőséget nyert, hogy színpadra álljon az egyik legnagyobb hazai fitnesz rendezvényen, a Fitbalance-on. Szintén komoly nyeremény volt számára az International Wellness Institute által biztosított szakmai nyelvi képzés, amelyet maga a tulajdonos, Zopcsák László adott át eredményhirdetéskor. Zita emellett fél évre az ActivLab sport táplálék-kiegészítők egyik arca lett, szerepel a cég országos PR kommunikációjában. Ezáltal van lehetősége még nagyobb országos ismertségre szert tenni.

Második helyezést ért el Vieira Lívia, míg harmadik Szabó Judit lett a közönségszavazáson.
A szakmai különdíjasok Tokody Niki és Paróczai Detty lettek.
A Fitparádén (okt.16.) legtöbben lehetőséget kapnak egy saját óra megtartására.

A VAV számokban:
•    A feltöltött versenyvideókat összesen több, mint 10 ezren nézték meg.
•    Ebből Szőke Zita videóját 1805-en
•    Több, mint 2300 szavazat érkezett
•    a fele (!) Zitára

A versenyvideókat itt lehet megtekinteni: http://www.mozgas.info/video/video/listTagged?tag=verseny

A Klub Rádiós riport:
http://klubradio.hu/klubmp3/klub20101003-145854.mp3
http://klubradio.hu/klubmp3/klub20101003-152854.mp3

komment

süti beállítások módosítása