Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

A Mozgás Hálózata tevékenysége - 4. Mozgás TV

2010.08.23. 17:02 :: CT2010

E két kiegészítőnek indult tevékenységet azért vezettük be, hogy tagjainkat még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni - és nem kizárólag információval...

A Mozgás TV egyelőre rendszertelen időközönként jelentkező online TV adás, amellyel szerkesztett képi anyagban igyekszünk bemutatni nektek a legújabb trendeket, ismertebb - és kevésbé ismert - sportolókat és edzőket, valamint rendezvényeket, amelyeken jártunk. A nagyjából 10 perces adások forgatását tavaly tavasszal kezdtük. A forgatások zajlottak egész nyáron, majd egészen idén májusig egy hosszabb szünet következett.

Most tehát abban a szakaszban vagyunk, hogy újra próbáljuk felvenni a ritmust, és a műsor struktúráját is átalakítottuk. Minthogy a Mozgás Hálózata a fitnesz és aerobik vonalán indult el, műsorunk is ezt a vonalat követi. Ez egészül ki olyan sportágakkal, amelyek a gyakorlatban a legközelebb állnak hozzá: testépítés, küzdősportok, bringa és squash.
A műsorban találkozhattatok már Berkes Lacival, Kellner Suzyval, Krajcsák Márkkal, a legsikeresebb magyar squash versenyzővel, Ruzsinszky Mártival a spinnerrel, Gulyás Ádám MTB versenyzővel, sőt még Szabó Győzővel is...
 

 

komment

süti beállítások módosítása