Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Összefoglaló 2010. – 2. rész

2010.12.28. 00:12 :: CT2010

Ebben a részben azt próbáljuk megmutatni nektek és magunknak, hogy mitől Mozgás Hálózata a mozgas.info weboldal, vagyis mitől vagyunk mi több, mint pusztán egy weboldal. Egy online fitneszközösség, amely nem kizárólag virtuálisan létezik. Tehát tekintsük át, mi volt idén a kínálat(unk)?

De még mielőtt erre rátérnénk, szögezzük le a tényt, hogy idén 6000 fölé nőtt a tagjaink száma! E blog írásának pillanatában 6127 tagunk van...

Első projekt gyanánt újra beindítottuk tehát a Mozgás TV-t.  Felsorolni sem tudjuk, hogy hány neves sportoló és a sportokban (is) jártas interjúalanyunk volt – illetve hány elszenvedője volt a csak ritkán komoly próbálkozásunknak. Elindult a „Mozgásban a mikrofon” sorozatunk is, vagyis a Mozgás TV házigazdái is cserélődnek. Találkozhattatok Nagy Adriennel, vagyis Adrival, Berkes Lacival, Szabó Győzővel, Ruzsinszki Mártival, Beé Istvánnal, Tatarek Rezsővel, Czanik Balázzsal, Ananásszal…

Itt még mindenképpen folyt. köv. Olyannyira, hogy még mindig van vágni való anyagunk – például a legutóbbi Fitbalance rendezvényen készült riportok, amit többen már joggal reklamálnak. Sajnos rengeteg a tennivaló e téren, és eközben még a többi projekt, és azért még mással is kénytelenek vagyunk foglalatoskodni. Mindenki megértését kérjük és köszönjük!

Online Edzéstárunk is még év elején indult el. Aztán ezzel kissé alábbhagytunk, mivel mire körbenéztünk, már több hasonló kísérlet zajlott a piacon. Persze, nem vetettük el a dolgot. Ezúton köszönjük ismét mindenki segítségét, erőfeszítését és megértését is egyúttal, ha nincs még kint a videó! Itt jegyeznénk meg, hogy több videó itt szintén vágásra vár. Többek között olyan neves presenterek és oktatók vállalták, hogy segítenek e projekt elindításában, mint Szutter Betti, Földvári Zsófi, Lamm Nikó, Bodor Julcsi, Barta Peti és Ananász. Ezek a videók szintén fel fognak kerülni, csak egy kis türelem még…! J

SzabóJudit-AlsótestAlakformálás from Mix8 on Vimeo.

Itt az összes videót meg tudjátok nézni - már amit feltettünk már... Online Edzéstár

Azért annyira nem lehetünk rosszak, ha még a Blikk Fitt is megemlékezett rólunk… (http://www.blikk.hu/blikkfitt/eddz-otthon-az-internet-segitsegevel-2038304/)

A harmadik megvalósult nagyobb projektünk, egy jótékonysági tánc, a Táncolj Értünk! Ananász segített nekünk – mert rendes – hogy meg tudjuk valósítani, amit a Mozgás Hálózata tagjai megálmodtak. Úgy indult minden, hogy Lajkó Krisztián feltöltött egy videót… Mostanra pedig már két rendezvényen vagyunk túl. Azt hiszem, e téren sincs okunk panaszra! A kezdeményezésben rejlő potenciált jelzi, hogy olyan komoly szponzorok álltak mellénk, mint a SonyEricsson, és a Lauritzen Marketing.

Pillantsunk bele mégegyszer Ananász koreográfiájába!
 

  

 

A Hálózat Mozgolódói Választás díjainak átadására a Fitparade rendezvényen került sor. Végre… Már jó ideje terveztük valamiként díjazni, illetve megköszönni tagjainknak weboldalunkon a mozgás és egészséges élet népszerűsítéséért tett erőfeszítéseiket. Most ez is sikerült.

Ebben a részben még megemlékezünk erről a blogról, a Mozgasinfo Blog-ról is. Hiszen ez is idén indult, és a lájkok számából ítélve, megkedveltétek.

És végül, a Mozgás Shop. Ezt folyamatosan töltjük fel mindennel, ami a mozgással kapcsolatos. Hamarosan minden elérhető lesz itt. Addig is nézzetek szét kis áruházunkban!

A következő részben a Videós Aerobik Versenyről lesz szó. Csak arról, mivel a VAV olyan jól sikerült, hogy magában is megér egy részt e sorozatban. Az utána következő rész a Squash OB összefoglalója lesz, és végezetül pedig a jövő évi terveket bontjuk ki egy kicsit. A könnyebb emlékezés kedvéért beszúrtunk egy kis videóválogatást ebből az évből... 

Tehát, amire még számítani kell:

3.       VAV

4.       Squash OB

5.       2011-es tervek

komment

Címkék: összefoglaló

süti beállítások módosítása