Mozgás Info

Itt osztunk meg veletek minden újdonságot, ami a mozgással szorosan vagy lazán kapcsolatos: táplálkozás, étrend-kiegészítők, fitnesz, aerobik, fogyás, sportágak, új edzésmódszerek és mozgástípusok.

Friss topikok

Fitnesz és aerobik stílusok: Flexi-Bar

2010.08.21. 07:56 :: CT2010

Ezt az eszközt Szőke Zita segítségével mutatjuk be nektek:

FLEXI-BAR

AKTÍV LENDÍTÉS-REAKTÍV CORETRÉNING
A Flexi-bar egy forradalmian új sporteszköz, egy üvegszálas hajlékony rúd, melyet egy német gyógytornász, terapeuta talált fel. (kutatások: NASA)
Mi is az a Flexi-bar?
A FLEXI-BAR egy másfél méter hosszú, rugalmas bot, amelyet a megfeszített, tónusban lévő izmok segítségével hozunk rezgésbe. Azzal, hogy mozgatjuk a rudat folyamatosan, szinte az összes izom (kar, has, mell, mély hátizom, stb.) mind egyszerre működnek és addig folyamatosan dolgoznak, amíg a rúd rezgésben van.
A FLEXI-BAR tréningnél a mély és középső hátfeszítő izmok dolgoznak, a teljes hasizomzat, valamint a medence alatti, keresztcsonti izmok. A FLEXI-BAR-t aktívan rezgésbe hozva a mélyizmokat erősíti, melynek edzése adja a megoldást számos hátproblémára, derékfájásra, azok megszüntetésére.
Már néhány alkalom után érezhető pozitív változás.
Minden ember, a sportolótól az idősebb korosztályig használni tudja a FLEXI-BAR-t, amellyel eredményt érhet el saját egészsége megőrzése érdekében, vagy ha egy sérülésből felépül, és újra fejlődést szeretne a sportban elérni, vagy csak nyitott egy dinamikusan fejlődő fitneszirányzat felé. A rudat egyaránt használhatjuk személyi edzésben, önállóan aerobic órán, illetve más szerrel (pl. step) kiegészítve, de nagyon változatossá tud tenni egy jóga, pilates órát is.

A FLEXI-BAR HATÁSAI:

▪Hatékony hátfájdalmak ellen
▪Erősíti a kötőszövetet
▪Tartásjavító
▪Alakformáló
▪Farizmok definiálása
▪Zsírégetés
▪Figyelemkoncentráció növelése
▪Izom disbalancia kiegyenlítése
▪Tökéletes regenerálódás szülés után

Bővebben:www.flexi-bar.com
Mester trénerek: Lencsés Rita, Borsodi Balázs - Budapest
Pécsen Szőke Zita tart flexi-bar edzéseket a FITNEXX-ben (Jászai M. u. 2.)

Megrendelheted a Mozgás Shopban is!

komment

süti beállítások módosítása